Dance Dance Dance 2015

Juni & juli 2015
Studio 22, Hilversum
Talpa

Dance Dance Dance 2015

Op verzoek van Talpa zijn we vanaf het eerste format idee aangeschoven bij de creatieve sessies, om te adviseren in technische mogelijkheden en onmogelijkheden voor de opzet van dit programma. Het programma wilde op het aller hoogste niveau 10 dans videoclips per aflevering nadoen, waarbij decor, licht en aankleding zo dicht mogelijk bij het origineel moesten komen.

Na een traject waarin de eerste 30 videoclips en de scenes werden uitgezocht die gebruikt gingen worden in het programma zijn wij tot een technisch voorstel gekomen met betrekking tot, podium afmeting en hoogte, posities en afmeting van bewegende video achterwand, draaibare video poten en uiteindelijk ook een LED videovloer.

Op grond van deze technische basis, heeft Ronald van de Bersselaar, het decor ontwerp gemaakt, wat wij vervolgens hebben vertaald in een technische uitwerking.  Het uiteindelijke resultaat is een zeer hoogwaardige technische basis studioset, die voorzien van de allernieuwste content technieken, in combinatie met effecten, decorstukken en props een 3D beleving geven zoals in de origineel geschoten videoclips.

Show

6, 13, 20, 27 juni, 4 & 11 juli 2015

Periode

19 mei t/m 19 juli 2015

Locatie

Studio 22, Hilversum

Opdrachtgever

Talpa

Team

Tammo van Brakel & Frans van Kouwen

Category

Indoor, TV